20 iunie 2017 Claudia Muntean

Jucator, caut echipa ….la Nexus Paintball

Anul trecut in iulie puneam bazele unui proiect minunat (zicem noi), denumit „Jucator, caut echipa!”

 

Jucator caut echipa

Ne-am gandit la cei care isi doresc sa participe la jocul de paintball dar pentru ca nu isi pot aduna echipa (numarul minim de participanti pentru joc fiind de 8 persoane) renuntau…Ne-am gandit si la cei care nu au auzit de acest joc sau au auzit dar nu au fost la o partida niciodata.

Evenimentul s-a adresat atât persoanelor cu echipă cât și fără echipă, individuali sau un grup mai mic de persoane. Practic le-am oferim oportunitatea să-şi creeze o echipa nouă la întâlnire

Asa am inceput campania noastra pe o perioada de 3 saptamani cu jocuri in fiecare zi de vineri la ora 17.

Oameni de toate varstele au luat parte la campania noastra. Ce-i drept, i-am si motivat putin…Pe langa aventura jocului de paintball, marele premiu oferit la extragerea finala  a fost o bicicleta Contura 2863 si carduri cadou la paintball. Mai multe despre evenimentul de anul trecut aici.

Ne gandim sa reluam campania noastra si anul acesta..deci daca nu ati luat parte anul trecut, va asteptam la „Jucator, caut echipa!” sezonul 2.

Stay close ….something good is coming 🙂

IMG_3896

Hai sa ne cunoastem !

Vrei sa organizezi o partida pe Paintball sau doar sa aflii mai multe informatii despre noi ? Suntem prezenti pe toate mediile preferate de tine !